Bref

Teljes útmutató a fürdőszoba-illatokhoz

A fürdőszobai higiénia alapjainak biztosítása után (amikor a fürdőszoba tiszta és baktériummentes) a fürdőszoba szaga a legfontosabb téma. Az illat megválasztása óriási különbséget jelent a háznak ebben a helyiségében, ahol a szag egy nagyon érzékeny kérdés. Ha a fürdőszoba nem jó illatú, akkor rossz szaga lehet. Ezért gondoskodjon a fürdőszoba kellő illatosításáról.

A fürdőszoba-illatokat alaposan át kell gondolni, kellemesre kell tervezni, nem szabad erősnek lennie, és igazodnia kell az egész helyiség stílusához. Az igazán ravasz fürdőszobai hangulat varázsának része az illat. Hogyan válassza meg az önhöz illő illatot? Hogyan állítsa össze a tökéletes bukét? Összeállítottunk egy pontosan körülírt listát a fürdőszoba-illatokról, amelyek ízlésben, stílusban és alkalomban is igazodnak egymáshoz.

Alpesi friss

Tavaszra tökéletes. Vigyen dús, erőteljes fenyőillatot a fürdőszobájába az Alpok hangulatával. Használja a Bref Duo Cubes-t a vécétartályban, ami megadja a fürdő alapillatát, és ezt még fokozhatja is némi valódi fenyőkéreggel vagy néhány tobozzal, ha van kéznél. Díszítésként akár fenyőtűket is szórhat a fürdő zugaiba. Utána dőljön hátra, vegyen egy mély lélegzetet és képzelje el az Alpok fás völgyében susogó lágy fuvallatot. Nincs ennél frissebb illat! A fenyőerdők illata különösen jól illik az északi stílusú fürdőkhöz. Az erdőillat jól illik a dekorációk természetes fájához.

Fenyő Friss Aroma.

Óceán friss

Ha sportos kedvében van, az Óceán friss illatok megadják azt a lökést, amelytől kimozdul otthonról és mozogni kezd. Az óceán frissessége a végtelen tisztaság és a lendület érzését adják a fürdőszobának. A Bref Blue Activ használatával a mosdójában könnyedén teremthet éltető frissességet, amely átjárja az egész teret. Az illat-téma tovább fokozásához vegyen hozzá illő piperecikkeket. Sokféle szappan, tusfürdő és dezodor kapható cool-blue és ocean fresh változatokban. Ez az illatválaszték illik bármelyik modern fürdőszobához. Ha kékek a falak vagy kiegészítők, akkor ezzel is fokozhatja a téma összhangját.

Hideg kék fürdőszoba.

Rózsaszirom

Lágy szépia-illat, amely fokozza a luxusérzést és a lazítást a pihenésre tervezett fürdőszobában. Hosszú fürdőzést és egy jó könyvet ajánlunk ehhez a különösen barátságos illathoz. A rózsaszirom aromák finom és nyugalmat adó árnyalatait illatosított gyertyákkal, parfümökkel és olajakkal érheti el. Vizuálisan tovább fokozhatja a témát sziromtálakkal vagy szárított virágokkal (a szorgalmasabbak könnyen készíthetnek saját rózsavizet is a szirmok forralásával). Utána használja a Bref Power Aktiv Flower Blossom illatot az új lágy illatú menedékének tökéletes kiegészítőjeként. A rózsaillat nagyon jól illik a viktoriánus stílusú fürdőkhöz. Az elegáns és kényelmes budoárok emlékét idézi fel, sok puha bútorral és virágmintákkal.

Rózsák a fürdőszobában.

Érzéki jázmin

A ház intim helyiségeinek romantikus hangulatát a jázminnal érheti el. Ezt a legnőiesebb illatot régóta társítják az nyugalmat adó érzékiséggel. Ez a fák és virágok árnyalatainak keveréke, amely ellazított fantáziavilágba ringat. Az illatgyertyák erős jázminillatot adnak, és segítenek álmodozó, fényűző hangulatba kerülni a fürdés idejére. A látvány és illat fokozására tegyen ki jázminvirágokat és szirmokat is. Használjon jázmint a plüssel kárpitozott berendezés között: vörös függönyök és érzéki bútorok.

Jázminvirágok.

Citrus gyümölcsök

Pezsgő, energetikus és szórakoztató: a gyümölcsillatok a jó napokra valók. Kapcsolja be a kedvenc diszkóslágereit és perdüljön táncra a saját táncparkettjén, amikor élvezettel megkezdi a napját. Használja a Bref Scent Switch illatot és az energiafokozó citrusillatot a helyiség betöltésére. Vagy vegye körbe magát a Duo-Activ Grapefruit ébresztő erejével. A színes és illatosított szappanok és piperecikkek is segítenek fokozni a hatást. A Citrus Fruit illatok jól illenek a színes, menő fürdőszobákhoz.

Menő fürdőszoba.

Eukaliptusz

Ez a legfrissítőbb illat; semmi nem tisztítja annyira a levegőt, mint az eukaliptusz. Egyszerre savanykás és édeskés, ezért az eukaliptusz a legjobb aroma otthona szentélyének tisztaságához és egészségéhez. Válassza az eukaliptuszt és minden nap érezze a megtisztulást. Használja a Bref Blue Activ Eucalyptus illatot, hogy ez a friss illat áradjon a mosdójában heteken át. Az eukaliptusz illata nagyszerűen illik a modern, teljesen fehér fürdőszobákhoz.

Ez a legfrissítőbb illat; semmi nem tisztítja annyira a levegőt, mint az eukaliptusz. Egyszerre savanykás és édeskés, ezért az eukaliptusz a legjobb aroma az otthona szentélyének tisztaságához és egészségéhez. Válassza az eukaliptuszt és minden nap érezze a megtisztulást. Használja a Bref Blue Activ Eucalyptus illatot, hogy ez a friss illat áradjon a mosdójában heteken át. Az eukaliptusz illata nagyszerűen illik a modern, teljesen fehér fürdőszobákhoz.

Eukaliptusz illóolajak.

Levendula

A levendula az egyik leginkább nyugalmat adó és ellazító aroma. Tökéletes illat a stresszoldásra egy mozgalmas nap végén. Ezt az erőteljes gyógynövényt évszázadok óta sokféle orvosi célra használják, köztük a stresszoldásra, valamint az álmatlanság és depresszió leküzdése. Tökéletes illat a nyugalom szentélyében.

A frissen vágott levendula gyönyörű az otthonunkban, de sokféle könnyen használható formában is kapható gyertyák, illatzsákok, szappanok és légfrissítők formájában. Illik a rusztikus stílusú, pasztell színű mosdókhoz, ahol sok szövet van.

Levendula.

Alma

Az alma friss, egészséges érzést kelt. A gyümölcsöskerteket és nyári napokat juttatja eszünkbe. Az alma alapú illatok nyers, tiszta, egészséges légkört teremtenek a fürdőben. Éberré és elevenné tesznek. Az almaillat és a fürdőszobai termékek sokféle formában kaphatók, mint a tusfürdők és a szappanok. Fokozza az üzenetet a helyiségben elhelyezett tál szeletelt almával vagy egész almákkal.

Az alma tökéletesen illik minden fenyőszínű vagy nagyon világos színű fürdőszobához.

Alma.

Trópusi

Csempésszen Hula-dallamot a reggelek rutinjába, az új napot trópusi illatokkal ünnepelve. Kókuszdió, virágszigetek és ananász illata lengi körül, miközben ön a csípőjével köröz a mosdóban.  Az ön ünnepi énjének szól a trópusi illat, a boldog, virágzó személynek, akik egész nap pörgeti a hulahoppkarikát. A Bref Duo Active Bahamas illatával trópusi jelleget adhat a vécéjének. A teljes érzés érdekében adjon hozzá kókusz vagy ananász illatú piperecikkeket vagy légfrissítőket. Olyan fürdőszobához illik, amelyet világos növények és virágok díszítenek. Például pálmák vagy zöld levélminták a tapétán vagy zuhanyfüggönyön.

Trópusi vibrálás.

Találja meg a tökéletes illatot fürdőszobájához. Kombinálja a megfelelő termékeket és természetes illatokat stílusos fürdőszobájában az egységes téma köré.