Bref

Bref GY.I.K.

Miért kéne WC Blokkot használnom?

A WC Blokkok tisztán és frissen tartják WC-jét. Megelőzi a csészében képződő vízkövet, felveszi a harcot a kosszal szemben, és kellemes illatot áraszt mellékhelyiségében az öbíltések során felszabaduló aktív összetevőktől. WC-je teljes tisztaságáért és frissességéért használjon Bref WC Tisztítót is. Hagyja a WC-ben 15 percig. Használja a Bref WC Blokkokat a nagytakarítások közt, hogy biztosítsa WC-je tisztaságát és frissességét öblítésről öblítésre.

Mi a különbség a Power Aktív és a Duo Aktiv termékek közt? Mi a különbség a szilárd és a folyékony WC blokkok közt?

A Power Aktiv szilárd WC-blokk. Egyedi 4 funkciós formulájának köszönhetően a Bref Power Aktiv megelőzi a vízkövet, tisztító hatású habot biztosít, eltünteti a szennyeződéseket és csodálatos frissességet kölcsönöz WC-jének.
Egyszerűen helyezze a terméket a WC-csészébe, irányítsa a vízáram felé és tapasztalja WC-je tisztaságát és frissességét minden öblítéssel.

A Duo Aktiv egy folyékony WC Blokk. Két kamrájának köszönhetően a Duo Aktiv kombinálja a WC tisztítók és frissítők teljesítményét egy termékben. A két kamra egyaránt tartalmaz tisztító hatóanyagokat, amelyek felveszik a harcot a vízkővel és a szennyeződésekkel szemben, illetve kellemes illatanyagokat, amelyek üdítő illatot biztosítanak az öblítéseknél. Élvezze a frissesség erejét a Duo Aktivval minden öblítésnél.

Miként működik a Bref Power Aktív koncentrált illatkapszulája?

A Bref Power Aktiv koncentrált illatkapszulája a Bref egyedi technológiáját használja. A termék egy belső illatlabdát tartalmaz, mely 40%-kal több illatanyagot tartalmaz, mint a kölső borítás. Új felépítésének köszönhetően a Bref Power Aktiv intenzív illatot áraszt a termék teljes használati ciklusán keresztül. Ennek eredményeképp az illat erőteljes az első öblítéstől az utolsóig.

Meddig tart ki Bref Power Aktiv, Blue Aktiv, vagy Duo Aktiv termékem?

Átlagosan egy termék 250 öblítésig tart ki, amely négy hét frissességet jelent WC-jének. Természetesen a Bref termékek élettartama függ a WC típusától, víz nyomásától és mennyiségétől, illetve a WC használatának gyakoriségától.

Miért használódnak el egyenletlenül a Bref golyók?

A Bref golyók az öblítés erejétől, illetve a a termék pontatlan elhelyezésétől fogynak egyenlőtlenül.
Mindig igyekezze a WC blokkot a lehetőségekhez mérten vízszintesen és a vízáramba helyezve tartani.

Hogy tudom elkerülni, hogy a Blue Aktiv kék csíkot képezzen a WC-ben?

Mindig igyekezze a WC blokkot a lehetőségekhez mérten vízszintesen és a vízáramba helyezve tartani.

Ha Bref Blue Aktivot használok, mit tehetek, ha kék foltokat találok a WC-ben?

Le tudja tisztítani a kék maradványokat egyszerűen tiszta vízzel. Ha teljesen rászáradt kék foltok maradnak, fémre használatos tisztítószerrel könnyedén letisztíthatóak.

Miért fontos a perem alatti tisztítás?

A WC-jében használt víz általános esetben különböző asványi anyagokkal telített, mint kalcium, vas, magnézium, vagy mész. Amikor a víz elpárolog, ezek a részecskék megragadnak a felszínen. Ez az ásványi maradvány, más néven biofilm, baktériumok és kórokozók ezreit tartalmazza.
A perem alatti terület az a rész, ahol a legtöbb víz átfolytik. Ebben a nedves környezetben a biofilm gyorsan terjedhet át más területekre. Ezért nagyon fontos a WC rendszeres és alapos tisztítása.
A Bref tisztítószerek összetételüknek köszönhetően képesek megküzdeni WC-je tisztaságáért és frissességéért. Könnyen használhatóak és ergonómiailag alkalmasak a perem alatti tisztításhoz.

Mi is valójában a vízszint alatt lévő piszok?

A vízszint alatt kialakuló piszok a WC csészében és a lefolyóban összegyűlő szennyeződés.
A kórokozók és baktériumok alkotta maradvány a biofilm. A biofilm könnyen terjedhet és fertőzhet meg más területeket. Ezért fontos, hogy rendszeresen tisztítsa WC-jét.
A tisztasághoz használja a Bref WC tisztítót hetente. Hagyja a WC-ben 15 percig, majd öblítse le. Ezután használja a Bref WC Blokkokat a nagytakarítások közt, hogy WC-je biztosan tiszta és friss legyen öblítésről öblítésre.

Meddig hagyjam a Bref WC tisztítót a WC felületén a hatékony tisztaságért?

Az általános tisztításért és karbantartásért használja a Bref WC tisztítókat, hagyja őket 15 percig a WC oldalán. A nagyobb takarítások során hagyja a Bref 6x Effectet a WC-ben egész éjszaka. A jövőbeni lerakódásokat megelőzendő, használjon Bref Power Aktiv termékeket a nagytakarítások közt.

Használhatom a Bref termékeket kesztyű nélkül? Milyen óvintézkedések ajánlottak, mielőtt a termék tartalma a bőrhöz érne?

Ajnálott védőkesztyűk viselése. Ha a termék érintkezik bőrével, öblítse le tiszta vízzel, és mossa ki az érintett ruhákat újrahasználat előtt. Ugyancsak erősen ajánlott a Bref WC tisztítót jól szellőző helyiségben használni, például nyitott ablak mellett.

Veszélyeztheti a WC tisztító formula az egészségemet?

Ha a WC tisztítót helyesen és a használati útmutatónak megfelelően van használja, nem kell közvetlen egészségügyi kockázattal számolnia.
Hajjal vagy bőrrel történő közvetlen érintkezés esetén: öblítse le bőrét vízzel. Mossa ki az érintett ruháit, mielőtt újrahasználná.
Szembekerülés esetén: mossa bő vízzel huzamosabb ideig.
Lenyelés esetén: Öblítse szájüregét. Ne próbáljon hányást előidézni.

Mennyire környezetkímélőek a Bref termékei?

A Bref WC Blokkok csomagolása 80%-ban újrahasznosított kartonpapírból és műanyagból áll.
A Bref WC tisztítók flakonja polyolefin műanyagból készültek, melyek helyes összegyűjtés esetén újrahasznosításra kerülnek.